VALC RECLAMA HABITATGES ASSEQUIBLES I SOTERRAR LES VIES EN EL PAI DEL GRAU


Oliver advertix els seus socis de Govern que no es poden repetir les polítiques del Partit Popular

R. L. V. | València 24.08.2018 | Levante EMV

La portaveu de València en Comú (ValC) en l'Ajuntament de València, María Oliver, ha assegurat que existix ara una oportunitat d'or per a repensar el front marítim de València i ha demanat que el PAI del Grau no deixe de costat el soterrament de les vies i incloga també habitatges assequibles als ciutadans. A més a més, Oliver ha advertit que el PAI del Grau «no pot iniciar-se sense contemplar el previ soterrament de les vies» i en este sentit ha indicat que «el sentit del desenvolupament de nous barris en esta ciutat ha de perseguir la generació de vivenda assequible per a la nostra ciutadania».

La portaveu de València en Comú, socis de l'actual govern, ha remarcat que «este PAI, heretat del PP, està pensat per a generar habitatges exclusives i l'espai públic sense soterrament es convertirà en una illa privativa de facto que pagarem entre totes». La regidora ha recordat que «en este moment en què el Port ha decidit créixer a l'àrea de Sagunt, que el Govern Central contempla el pagament del deute de la Marina i que estem aconseguint superar el daltabaix que va suposar la F1, és una oportunitat d'or per a repensar el front marítim en el seu conjunt amb la qualitat que mereix esta ciutat».

Per la seua part, el secretari general de Podemos, Antonio Estañ, ha assenyalat que «els valencians van triar este govern per a donar un canvi radical a les polítiques del PP. En un moment on la ciutat de València i el seu front marítim pot dissenyar-se d'una forma més sostenible i democràtica, no entenem que es torne a recuperar el pitjor de les polítiques del PP en urbanisme».

Comentarios

¿Quieres enviarnos alguna queja o comentario?