La Associació de Veïns de la Dehesa de El Saler, per la Defensa d’un Transport de Qualitat i Igualitari

Setembre 2014
La Associació de Veïns de la Dehesa de El Saler, component de la Plataforma per la Defensa d’un Transport de Qualitat i Igualitari, que agrupa a diverses associacions,
MANIFIESTA:
1.- Que com a ciutadans de València no rebem els servicis que per dret tenim, en les mateixes condicions que qualsevol veí de la ciutat de València.
2.- Que com a ciutadans de València complim amb els mateixos deures que qualsevol altre veí de la ciutat.
3.- Que davant per tant d’allò que representa un greuge comparatiu en relació al transport,  exigim que la E.M.T. de València assumisca de manera inmediata el servici públic d'autobusos, amb una establida línia València/El Perellonet.
4.- Que la normalització i millora del Transport Públic cap a les Pedanies del Sud, al reduir la pressió del transport privat,  contribuirà a la lluita contra la contaminació mediambiental del Parc Natural de la Devesa/Albufera, patrimoni de tots els valencians i valencianes.
5.- Que esta mesura afecta no sols als veïns de les pedanies del sud (El Saler, El Palmar i El Perellonet, al voltant de 4.000 persones empadronades, que en determinades èpoques de l’any arriben a ser deu vegades més), sinó també al conjunt de la ciutadania de València i contornada.
6.- Creiem amb fermesa, que esta reivindicació està recolzada per tots els valencians i valencianes, que no poden entendre com l'Empresa Municipal de Transport arriba fins altres poblacions distants d'ella fins a 10 Km (Vinalesa, per exemple), i comprova com per a desplaçar-se i visitar el seu patrimoni natural i gaudir d'ell, ha de pagar molt més pel transport.
7.- EXIGIM per tant que l'Ajuntament de València prenga les mesures oportunes per a corregir esta incongruència discriminatòria, igualant l’actual servici públic de transport al de la resta de la ciutat en tots els aspectes, i/o lidere la negociació de la renovació de la concessió i l'estudi de les alternatives, posant-nos a la seua disposició per a aportar les opinions i peticions dels veïns,en quant a tarifes, freqüència de pas, parades, etcètera.
8.- Per tot lo exposat anteriorment, la nostra Associació, com a component de la Plataforma en Defensa d’un Transport públic i de Qualitat, va sol.licitar al seu moment una reunió urgent amb l'Ajuntament de València/Regidoria de Transports, Sr. Mendoza, i la propia Alcaldessa de València, Na Rita Barberà Nolla, sense cap resposta fins al moment. I és per això que  tornem a demanar de nou una reunió amb les nostres autoritats municipals, per tal d’exigir  l’acceptació de les nostres justes reclamacions,  mai no tractades ni ateses.

Presidenta: Ana Gradolí Catalá 

Comentarios

¿Quieres enviarnos alguna queja o comentario?