NATZARET REIVINDICA EL ARREGLO DE LA PLAZA DEL BARRIO


NOTA DE PREMSA   12 febrer 2020

Natzaret reivindica arreglo plaza del barrio

“Dones de Portes a fora” i Associació de Veïns i Veïnes de Natzaret reivindiquen l’adequació de la plaça del Stm Crist de Natzaret

El passat 11 de febrer, l’Associació “Dones de Natzaret de portes a Fora” varen entregar a la Regidoria d’Urbanisme i Obres Públiques un escrit recolzat per 486 signatures reivindicant que l’ajuntament pose remei d’una vegada al problema que ofereix la plaça del Stm Crist de Natzaret coneguda també com plaça de l’església.

Aquesta plaça cèntrica del barri aplega molts events que s’hi celebren tant festius com religiosos, últimament fins i tot els actes programats pel mateix ajuntament en les campanyes de “Cultura als barris”. El pis de la plaça no és del tot pla sinó que presenta diversos xicotets escalons que, quan hi ha grans aglomeracions de gent, no es veuen i fàcilment es produeixen caigudes, trencaments de braços, torcedures de turmells, etc. A més a més, en la part d’enfront del mercat les arrels de les palmeres han alçat les rajoles provocant caigudes dels vianants. Cal tenir en compte que aquest indret tan cèntric acull també el mercadet de tots els dimarts.

En realitat, l’Associació de Veïns i Veïnes de Natzaret ve plantejant el problema des de 2013 de manera oficial. Fins i tot en octubre de 2018 va promoure una acció d’arreplegada de signatures de totes les  entitats del barri reivindicant una solució que encara s’està esperant. A aquesta petició, el Servei de Coordinació d’Obres en Via Pública contetestà que es tindria en compte aquesta reclamació per al projecte de l’any següent ja que fins aquell moment havien estat aplegades sols les cursades en 2017. Però encara no hi ha hagut cap intervenció. Per això, l’associació Dones de Natzaret de Portes a Fora presenta ara aquest nou escrit reclamant una solució urgent amb el recolzament de 486 signatures de persones i entitats del barri, que entregaran demà, desitjant que es faça realitat la promesa en els propers mesos.

Ramon Arqués Grau 
President
Associació de Veïns i Veïnes de Natzaret

Comentarios

¿Quieres enviarnos alguna queja o comentario?